Pol Moya arriba amb bones sensacions a les sèries dels 800 metres al Campionat d'Europa de Polònia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pol Moya afronta aquest vespre les sèries classificatòries de la prova de 800 metres del Campionat d'Europa de pista coberta que es disputa a Torun, Polònia. L'andorrà arriba just de competició per una lesió al desembre, però confia ser competitiu.

Un microtrencament al soli al mes de desembre va endarrerir la preparació de Pol Moya per al Campionat d'Europa de pista coberta de Polònia. L'únic esportista classificat per a la cita, en la prova dels 800 metres, va reprendre els entrenaments a meitat de gener i arriba a Torun un pèl just de forma, però amb bones sensacions.

Moya correrà aquest divendres al vespre la tercera sèrie de classificació dels 800, amb cinc rivals que tenen millors marques personals. El repte serà majúscul. Li agradaria" passar de ronda" però és realista i ho veu "complicat tenint en compte el nivell dels participants". "M'agradaria fer un bon paper", ha dit.

Una vegada superat l'Europeu de pista coberta, Pol Moya buscarà fer una bona temporada a l'aire lliure amb l'objectiu fixat en els Jocs Olímpics de Tòquio, la principal cita de l'any.

Informa: Sergi Cano
Imatges: cedides Pol Moya-Marta Pons

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.