Pol Moya després de córrer els 800 metres: “ No marxo satisfet perquè ho podia haver fet millor”

Pol Moya ha tancat la competició empipat. La sensació que el resultat podria haver estat millor fa que l’atleta no marxi satisfet d’aquests Jocs Olímpics.

"No marxo satisfet perquè ho podria haver fet millor". Així ha valorat l'atleta la seva actuació a la prova dels 800 metres on ha aconseguit una setena plaça després d’haver fet la millor marca de la temporada amb un 1 minut, 47 segons i 44 centèsimes. 

D'inici l'estratègia ha funcionat, però la pugna amb l'altleta de Kosovo l'ha perjudicat en el darrer tram de la cursa. En aquest sentit, Moya ha detallat que, tot i haver sortit "un pèl massa lent", la seva idea era "no barallar-me i guardar les forces per al final", però "no he sabut progressar quan era el moment, no ho he vist clar". 

Amb tot, Moya reconeix que avui era el dia per batre el rècord d'Andorra, ja que la pista era favorable: "la pista és rapidíssima, una de les millor pistes que s'ha fet mai". També ha remarcat que amb "l'estat de forma i tal com m'he trobat era el dia per fer marca personal com a mínim". 

L'atleta finalitza la seva participació en l'esdeveniment esportiu més important del món rebaixant un segon i mig la seva millor marca de la temporada. Un regust amarg que no taca la bona imatge deixada a Tòquio. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.