Poliesportiu transformat per a l'X-Trial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una dècada després, el Mundial de trial indoor torna. Ho fa amb un nou promotor que ha renovat una prova emocionant i espectacular. L'X-Trail d'Andorra la Vella es disputarà al Poliesportiu on aquest divendres a la tarda hi haurà signatura d'autògrafs a càrrec dels protagonistes.

El Poliesportiu d'Andorra ja està transformat del tot per acollir dissabte a la tarda la darrera prova del Mundial d'X-Trial.

El recorregut tindrà sis zones que combinen dificultat, vistositat i originalitat. Mòduls com aquests decidiran el darrer guanyador del 2019.

Pel que fa al títol mundial aquest ja està decidit en favor de Toni Bou guanyador de quatre de les cinc proves disputades. El Multicampió rebrà el títol a Andorra.

El resident signarà aquesta tarda autògrafs a la FNAC al costat d'altres pilots com Adam Raga, Jaime Busto i Benoit Bincaz. L'acte començarà a les 19h.

L'X-Trial d'Andorra la Vella es disputarà dissabte i es podrà seguir en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad partir de les 19.40h.  

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.