Dos positius de coronavirus més al MoraBanc Andorra

El MoraBanc Andorra ha anunciat dos positius de Covid-19 més a la plantilla. S'han detectat un cop rebuts els resultats de la PCR que s'havien fet dimecres al matí. Els dos positius, com la resta, són als seus domicilis on reben el seguiment previst per les normes marcades per Salut.

Amb aquests dos casos nous, la xifra total de positius a l'equip s'eleva a 13 integrants de la plantilla i el cos tècnic. Davant d'aquesta situació, l'equip continua sense data de tornada a la competició i sense poder entrenar-se.

Entre els positius hi ha jugadors totalment asimptomàtics i d'altres amb petits símptomes. Aquest dijous, els negatius de l'equip tornaran a fer-se una prova PCR i en cas d'un segon negatiu seria el primer pas per començar a poder fer entrenaments, segurament individuals i restringits a aquests jugadors.

Els resultats de les proves d'aquest dijous se sabran aquesta nit.

Informa: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.