Presentació de gala per al debut oficial de Cristian España al Dakar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cristian España ha protagonitzat aquest dilluns una presentació de gala. El pilot ha lluit la Suzuki oficial amb la qual debutarà al Ral·li Dakar i ha volgut agrair a tots els amics i espònsors l'ajuda per fer possible el seu somni.

Fa pocs mesos, una presentació com la d´aquest dilluns hagués estat impensable per a Cristian España. Però el carismàtic pilot d´enduro ha demostrat que és tot un exemple de perseverança.

Envoltat de llums, música i gas va compartir amb amics i espònsors un somni fet realitat, el debut al Dakar com a pilot oficial de Suzuki. Una bona manera d´afrontar la recta final de la preparació per al ral·li més dur del món.

Perserverant i ambiciós, España aspira a acabar el seu primer Dakar i fer-ho tan amunt com sigui possible. El Dakar 2016 és un somni fet realitat, però també el punt de partida d´un projecte que vol anar més enllà.

Amb España a la línia de sortida, el Dakar 2016 arrencarà a Buenos Aires el 2 de gener i acabarà a Rosario el dia 16.

Informa: H. Romance / J. López Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.