El president de la FAF reconeix que trobar un secretari general "està sent un maldecap"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fèlix Álvarez reconeix que el futbol andorrà viu un dels seus millors moments i creu que la imatge extraesportiva no taca els èxits esportius. Pel que fa al càrrec de secretari general, Álvarez reconeix que "està sent un maldecap".

Els quatre punts de la selecció absoluta a la fase de classificació de l'Eurocopa 2020, el triomf de la sub-21 contra Turquia i el bon paper de la sub-17 al Preeuropeu situen el futbol andorrà en un moment dolç.

El president de la federació, Fèlix Álvarez, així ho reconeix. El bon moment esportiu que contrasta amb la situació extraesportiva de l'entitat, després de l'esclat de l'operació Cautxú i la convocatòria d'eleccions.

Ara, amb les aigües més tranquil·les, Álvarez destaca la feina feta: "Les coses esportivament s'estaven fent bé i ara estem recollint els fruits. No té res a veure l'esportiiu amb l'administratiu".

L'elecció d'un nou secretari general segueix sent el principal repte de la junta directiva. La dificultat per trobar candidats vàlids ha estat la tònica habitual aquests darrers mesos. Les pretensions econòmiques, l'existència de vincles amb clubs i els idiomes han estat alguns dels handicaps a l'hora de trobar el perfil adequat.

Álvarez assegura que "des del setembre, quan vam entrar, està sent un maldecap" perquè "és un perfil que està costant molt de trobar". "Hauria de ser una persona que conegui el món del futbol, que conegui Andorra i sigui de confiança"

Davant aquesta situació, la junta encapçalada per Álvarez va contactar amb David Rodrigo, actual director tècnic, perquè assumís el càrrec. Encara no ha rebut resposta, però aquesta haurà d'arribar abans de les vacances de Nadal.

En cas que Rodrigo acceptés, la federació hauria de trobar un nou director tècnic, que sortiria dels seleccionadors actuals. En cas contrari, el president ha anunciat que s'iniciaria un procés de selecció amb una empresa externa per trobar un candidat.

Informa: Joel Romero
Imatges: Karen Figueiredo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.