El president de la Federació Internacional de Gimàstica elogia el talent de les competidores andorranes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president de la Federació Internacional de Gimnàstica ha fet una visita llampec a Andorra en plena campanya per ser reelegit el novembre. Morinari Watanabe ha visitat el Poliesportiu i el gimnàs de la Margineda, on entrenava l'equip de la federació.

El dirigent japonès Morinari Watanabe s'ha mostrat sorprès pel talent de les gimnastes i ha destacat que necessiten més instal·lacions per entrenar cada dia.

S'ha compromès a ajudar amb programes de formació els petits països. En aquest sentit, ha explicat que es reunirà amb la minsitra d'Esports i el Comitè Olímpic per "veure com podem fer que tinguin instal·lacions i afavorir la millora d'aquests diamants". 

També s'ha mostrat optimista amb la possibilitat que Andorra organitzi una gran competició internacional perquè el poliesportiu reuneix les condicions.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Ricard Tenza  

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.