El primer dia de competició al Trial 2 d'Arinsal aplega 300 pilots

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Primer dia de competició al Trial 2 Dies d'Arinsal amb la participació de 300 pilots. La competició s'ha dividit en 18 zones, entre les quals n'hi havia 6 d'aigua, per completar un total de 42 quilòmetres.

La vintena edició del Trial 2 Dies d'Arinsal ha aplegat 300 pilots i 100 seguidors, en una prova multitudinària que ha barrejat zones de muntanya amb zones d'aigua. Alguns dels competidors venen de molt lluny. "Venim d'Eivissa i venim des de la primera edició", comenta un participant.

Molts, un cop s'hi presenten per primera vegada, repeteixen. "Jo vaig venir la primera vegada fa 12 anys i la primera vegada que vens et quedes tan impressionat que repeteixes. És increïble poder gaudir d'aquest entorn i amb la moto són les millors vacances de l'estiu". 

Un cop ha arrancat la competició, els pilots han anat enllaçant zones fins a un total de 18, amb un recorregut total de 42 quilòmetres.

En aquesta edició s'han deixat veure cares destacades com per l'exemple l'actual campió de trial, Jordi Lestang, i els pilots del Dakar Sam Sunderland i Cyril Despres.

Informa: Joel Romero
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.