Primer pas del València Basket per guanyar l'Eurocup

El València Basket va donar el primer pas per conquerir l'Eurocup després de guanyar a la Fonteta l'Alba de Berlín per 89 a 75 en el primer partit de la final.

Els valencians van manar en el marcador en tot moment i divendres podrien certificar el títol a Alemanya.

L'Alba de Berlín, botxí del MoraBanc a les semifinals, va anar sempre a remolc a València, on els locals van mostrar-se molt sòlids, especialment Will Thomas, autor de 22 punts i 25 de valoració.

Al descans, el València Basket dominava per 3 punts (41-38). Va ser en el tercer quart quan els de Jaume Ponsarnau van obrir escletxa en el marcador fins a confirmar la primera victòria.

Divendres podria proclamar-se ja campió a Berlín i garantir-se el bitllet per a la pròxima Eurolliga

Imatges: Eurocup