La primera Lliga de Videojocs d'Andorra ja té els primers campions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La primera Lliga de Videojocs d'Andorra ja té els campions. El Centre de Congressos de la capital ha acollit les finals del FIFA i del Clash Royale amb 16 jugadors participants.

Mentre a fora es jugava el França-Argentina del Mundial, a l'interior del Centre de Congressos es decidia el vencedor de la Lliga de Clash Royale. I més tard li tocava el torn als millors especialistes del país en el videojoc FIFA 2018. Dani777 ha estat el campió del Clash Royale.

En el FIFA, el campió es decidia al millor de cinc partits. Era el punt final a una Lliga que ha durat tres mesos, amb prop d'una quarantena de participants i 310 partits. Els organitzadors de la competició, Whatyouplay, ja pensen en la propera temporada, en què volen seguir creixent.

Un dels al·licients de la final era poder conèixer uns dels youtubers més coneguts d'Espanya, Anikilo, que ha estat convidat per l'organització. Anikilo compta amb 1,8 milions de seguidors.

Les finals de la Lliga de Videojocs han repartit un total de 3.000 euros entre els tres primers classificats de cada categoria.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Àlex Soldevila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.