Primera victòria de la temporada per al VPC davant del Toulouse per 32 a 6

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

S´ha fet esperar fins a la quarta jornada, però finalment ahir va arribar la primera victòria del VPC a la Promoció d´Honor de Migdia-Pirineus. Els de Jonathan Garcia i David Kirikaixvili es van imposar amb autoritat davant del Toulouse, per 32 a 6 i agafen aire abans de l´aturada per als compromisos de la selecció.
El VPC va sortir amb decisió i es va posar el partit de cara des de l´inici. Enric Closa feia el primer assaig dels andorrans al minut 2 i Simon col·locava entre els pals el xut de transformació.

El Toulouse no va poder fer cap marca, però es va acostar en el marcador al primer temps amb dos cops de càstig. El primer, amb un xut des del mig del camp. Quatre minuts després els visitants feien pujar el 7 a 6 en el marcador. Simon, amb dos xuts més tornava a obrir forat per al VPC, que dominava per 13 a 6 al minut 37.

Just abans del descans, arribava el segon assaig dels andorrans en una bona combinació finalitzada per Roger Fité. El xut de transformació de Simon posava el 20 a 6.

Tot i l´avantatge, els andorrans van iniciar la represa amb l´objectiu de sentenciar. Pol Alieu feia la marca de la tranquil·litat al minut 58. Era el 25 a 6. Encara faltava una darrera marca, la més espectacular de la nit, en una bona cursa de Roger Fité que va culminar el francès Jean Joseph Parre. La transformació de Simon deixava el definitiu 32 a 6.

Victòria i punt de bonus ofensiu per al VPC, que descansarà les properes dues setmanes pels partits de la selecció, dissabte vinent a l´Estadi Nacional davant de Malta, i una setmana més tard a Split, contra Croàcia.

Informa: Joan López Imatges: Eduardo Martínez