Primeres diferències a la lliga Multisegur

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la lliga nacional de futbol es manté el triple empat al capdavant de la classificació. Els triomfs del Sant Julià, el Vallbanc Santa Coloma i l'Inter permeten obrir escletxa amb la resta d'equips.

El Sant Julià va guanyar l'Atlètic d'Escaldes per la mínima i es manté líder de la lliga Multisegur. El partit va ser molt igualat amb ocasions per a tots dos equips, com un xut d'Excequiel que va refusar Miguel Ramos. Els lauredians van fer-se forts al contraatac i Fran Piera va desaprofitar aquest mà a mà amb Perianez. Minuts més tard acció força similar, però Bruno aquest cop sí obria el marcador. A la represa, mateix guió però sense encert dels dos equips. Gemelson va fregar l'empat amb una jugada individual, però el seu xut va sortir fregant el pal. Al final, tres punts pels lauredians.

L'actual campió, el VallBanc Santa Coloma, va suar de valent per superar el Carroi per 1 a 0. Els colomencs van dominar i Laborda va desaprofitar aquesta passada a l'espai de Cisteró. Al 45, Txus Sosa va fer el primer davant la passivitat defensiva del Carroi. A la represa, els pals van evitar que els nouvinguts capgiressin el marcador. Primer era Kingo qui va fer tremolar la porteria d'Eloy Casals. Minuts més tard, Ramírez va fregar l'empat amb aquest remat en planxa, però el pal i Casals van conservar els tres punts per als de Marc Rodríguez.

L'Inter va refer-se de l'empat de diumenge passat i va guanyar l'Ordino per 1 a 0. Els d'Adolf Baines van dominar el partit de principi a fi i Jordi Betriu va fregar el primer. A la represa, el pal va evitar el gol de Juli Sànchez. Minuts més tard, novament el pal va salvar el primer després de la rematada de Soldevila. A deu pel final, Peralta va aprofitar un xut mossegat de Marc Pujol per fer l'únic gol del partit.

En el duel de la part baixa, Engordany i UE Santa Coloma van repartir-se els punts en un final digne de pel·lícula. Al minut 40, Aaron Sànchez va servir en safata el gol a Spano, després d'una jugada individual. A la represa, Sebas Gómez va estar a punt de fer el segon en aquest llançament de falta. Els escaldencs van poder tancar el partit amb aquest contracop de Kun que Gabi no va encertar. Després de molt perdonar, l'UE Santa Coloma amb un jugador menys va gestar el miracle a la darrera acció del partit amb aquest gol del porter Ferran Pol. Al final un punt per a tots dos i els dos equips que encara no coneixen la victòria.

Informa: Joel Romero