Principi d'acord per a la renovació de Nacho Martín

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La participació en competició continental marcarà la confecció de la plantilla del MoraBanc Andorra, que després de decidir si va a l'Eurocup afrontarà la qüestió del tècnic i començarà a pensar en l'equip. Tammateix alguns dels jugadors que acaben contracte estan a prop de la renovació. És el cas de l'aler pivot Nacho Martín.

Martín, de 34 anys, només va poder disputar onze partits la temporada passada amb el MoraBanc. Una lesió al turmell esquerre, que es va anar complicant i de la qual va haver de ser operat, el van deixar la major part de la temporada fora de combat. Acaba contracte i hi havia dubtes sobre la seva continuïtat, però segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d'Andorra hi ha un principi d'acord perquè estigui la temporada vinent.

Un altre dels homes que acaba contracte però que té molts números per continuar és el capità, David Navarro. L'escorta ha fet una temporada força completa i és un jugador insígnia, amb l'equip des de LEB or. La continuïtat de Navarro i Martín més la de l'andorrà Guille Colom, que té contracte en vigor, aplanaria per al MoraBanc Andorra poder complir la quota de jugadors de formació que exigeix l'ACB, quatre. El georgià Beqa Burjanadze, que pot tenir núvies aquest estiu, i el txec David Jelínek, també tenen contracte i són jugadors d'aquesta categoria.

El calendari ACB marca tot un seguit de dates clau per als clubs, entre elles la del dret de tempteig. Del 24 al 27 d'aquest mes el MoraBanc pot exercir el dret de tempteig sobre els jugadors que acaben contracte en qualitat de club d'origen. És una oferta vinculant i segur que es farà amb Shermadini, un dels millors la temporada passada a la lliga i que té números de tenir proposta d'algun dels grans de la competició. També es podria fer per Antetokounmpo.

Informa: Joan López/David Domingo
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.