Un problema amb el material deixa Olm sense opcions a la individual d'esquí de muntanya de Lausana 2020

Mala sort per a Oriol Olm en el debut de l'esquí de muntanya com a disciplina olímpica als Jocs de la Joventut de Lausana 2020. El jove, que va guanyar el Campionat de França cadet en les modalitats de vertical i esprint, ha patit un problema amb el material i s'ha vist obligat a abandonar la cursa individual.

Oriol Olm ha obert amb la cursa individual la participació de l'esquí de muntanya a Lausana 2020. Era una cursa amb quatre pujades i un desnivell de 840 metres, en la qual tenia l'objectiu d'acabar entre els deu primers i fins i tot aspirar a un millor resultat. Però quan lluitava per la tercera plaça ha patit un problema amb el material. En un tram a peu de transició s'ha bloquejat i li ha impedit continuar en la cursa.

Olm tindrà l'oportunitat de treure's el mal regust aquest dilluns a la prova d'esprint.

Ty Acosta, 37è al supergegant

D'altra banda, l'altre representant d'Andorra als Jocs Olímpics de la Joventut de Lausana 2020, Ty Acosta, ha acabat el supergegant en 37a posició, a 3 segons i 34 centèsimes del guanyador, el suec Adam Hofstedt. La prova computava, a més, com a primera mànega de la combinada, que es completarà aquest dissabte amb la mànega d'eslàlom.

Informa: Cesc Sanjuan / Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.