Quatre rècords d'Andorra absoluts en la penúltima jornada dels Europeus de natació

La penúltima jornada dels Europeus de natació en piscina curta a Glasgow s'ha tancat amb quatre rècords d'Andorra absoluts. Tomàs Lomero ha estat protagonista amb dues de les marques.

Divendres s'havia quedat molt a prop de rebaixar el rècord dels 50 metres lliures que tenia Èric Fernández i aquest dissabte ho ha aconseguit en la primera posta dels relleus 4x50 metres lliures, amb 23 segons i 65 centèsimes. Lomero també ha rebaixat el rècord dels 100 metres lliures que tenia Ivan Grougnet des de feia 15 anys, amb un temps de 51 segons i 87 centèsimes. Tenia encara més temps, 16 anys, el rècord d'Hocine Haciane en els 100 metres estils que ha rebaixat Patrick Pelegrina, amb 58 segons i 91 centèsimes. També Mònica Ramírez ha batut un rècord d'aquest mateix any que tenia Nàdia Tudó en els 200 metres lliures, amb 2 minuts 4 segons i 55 centèsimes.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu


Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.