Ramírez, Tudó, Rodríguez i Ricart ultimen els preparatius per anar a San Marino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Diumenge es posa en marxa una part de la delegació que participarà la setmana vinent als Jocs dels Petits Estats de San Marino i alguns dels protagonistes completen aquest cap de setmana la posada a punt. És el cas de la natació, que estarà representada per quatre nedadores.
El 16è Memorial Felicià Cuen a la piscina del Col·legi Sant Ermengol ha tingut entre els participants l´equip que representarà Andorra la setmana vinent als Jocs de San Marino. Mònica Ramírez, amb 23 anys, és la més veterana d´una delegació que completen Nàdia Tudó, que aquesta temporada ha compaginat la natació amb els estudis als Estats Units, i les dues benjamines, Laia Rodríguez i Lea Ricart, de només 16 anys.

El relleus 4x100 serà una de les opcions més fermes de medalla en una competició que dominen els representants d´Islàndia i Luxemburg. Dimarts arrencarà la competició, que es concentrarà en quatre jornades.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Ginestà
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.