Ramos tanca l'any en el 39è lloc del rànquing mundial i ja prepara Austràlia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El català Albert Ramos és un dels tennistes professionals residents al país. Tanca un bon any, després de guanyar el seu quart títol professional i entrar en el top-40 del rànquing mundial. 

Des que va fixar la residència a Andorra, el barceloní Albert Ramos ha guanyat tres dels quatre títols de la seva carrera com a professional, el darrer el mes de febrer passat a la localitat argentina de Córdoba. El tennista afirma que es troba molt bé al Principat i que estalviar-se aquí l'ha ajudat a obtenir bons resultats. "En l'àmbit esportiu, quan vaig venir no estava en el meu millor moment i crec que fer aquest canvi m'ha ajudat bastant i aquí em sento molt bé i els resultats també estan sortint bé."

El mes vinent farà 35 anys, però assaboreix un bon moment i ha tancat el 2022 en el 39è lloc del rànquing mundial. "Intento cuidar-me al màxim, crec que en general l'esport ha canviat molt." I afegeix: "de moment em trobo bé, i ara m'ho vaig prenent d'any en any."

D'aquí a pocs dies farà les maletes per jugar l'Open d'Austràlia, on el 2018 va perdre en tercera ronda davant del rei de Melbourne, Novak Djokovic. Assumeix que és un repte complicat, però intentarà fer un bon joc. "És complicat, però intentaré fer-ho el millor possible i espero que aquest any vagi molt bé."

Va ser un dels tennistes pioners a establir la residència a Andorra, mitja dotzena de professionals han seguit els seus passos.

Informa: Joan López
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.