El Ranger's estrena braçals de capità solidaris per donar visibilitat a tres entitats del país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Ranger's Futbol Club, de la lliga de futbol sala, ha posat en marxa per tercer any consecutiu una iniciativa solidària. El tret de sortida ha estat el lliurament de tres braçals de capità a tres entitats del país. 

Després de dues temporades donant suport a Gol Solidari, les escollides enguany han estat les associacions Assandca, Autea i Laika.

Per a cadascuna s'ha fet un braçal personalitzat, que els tres capitans de l'equip lluiran al llarg de la temporada, una idea que va sorgir aquest any i que "va motivar molt", segons explica un dels capitans, Pol Porcel. 

Una acció per donar visibilitat a les tres entitats, que es completarà amb una aportació econòmica entre tots els membres de l'equip. Segons ha assenyalat Porcel "les associacions estan molt satisfetes" i a més des de l'equip es mostren "molt agraïts de poder col·laborar amb elles". 

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.