Recuperar-se de la mala ratxa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra vol recuperar sensacions després de la mala ratxa dels darrers partits aquest dimarts contra el Mònaco. Els d'Ibon Navarro només pensen a guanyar i no volen fer travesses sobre possibles rivals al top-16.

La derrota contra el Guipuzkoa ha deixat tocat el vestidor del MoraBanc Andorra que aquest dimarts buscarà rescabalar-se de les males sensacions amb una victòria contra el Mónaco. Els monegascos tenen certificada la primera plaça, però el vestidor no vol confiar-se.

El jugador Guille Colom creu que l'equip "ha de tornar a estar amb l'energia necessària als partits, no deixar que el rival perdi el partit sinó anar a guanyar nosaltres".

Navarro només preveu guanyar i no entra al joc de les travesses per evitar rivals. No contempla "perdre un partit per ser tercer o quart". Ja sap "que en un dels grups hi són València i Màlaga com a primers i segons". "És evident que serà millor jugar contra un primer, un tercer i un quart que contra un primer i un segon".

El tècnic també s'ha referit als rumors de la possible marxa de Shayne Whittington. Assegura "comptar amb ell" i remarca que ara mateix "no hi ha al mercat un jugador millor que Whittington amb les seves característiques, segur".

El partit es podrà seguir en directe a partir de les vuit del vespre per Andorra Televisió, Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa: Joel Romero
Imatges: Guillem Casal

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.