Els representants en judo als Jocs del Mediterrani es preparen en les millors condicions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació de Judo ha avançat enguany la concentració internacional d'estiu. El motiu era de pes, tenir la selecció francesa cadet que aprofita per preparar l'Europeu. Els que també n'estan traient profit són Alda Babi i Karim Nsir, els dos representants als Jocs del Mediterrani.

Gairebé un centenar de judoques de França, Espanya i Andorra participen en elcamp d'entrenament. La presència de Cathy Fleury, campiona olímpica a Barcelona, i de Gévrice Emané, tres vegades campiona del món, escenifica el nivell d'aquesta concentració. El director tècnic de la federació, Toni Besolí, celebra comptar amb la selecció francesa cadet, "poder acollir-la i aprofitar el seu nivell". Fins ara havíen rebut equips regionals o de centres d'alt rendiment "i ara hem aconseguit tenir el primer equip", destaca amb la voluntat de "consolidar-ho per a que segueixin venint".

Pel que fa als judoques andorrans, els grans beneficiats amb aquesta concentració són els representants als Jocs del Mediterrani. Alda Babi competirà dimecres a Tarragona i per ella "tenir un grup tan gran amb pesos tan diferents va molt bé sobretot per a les noies, que som poquetes". Karim Nsir qualifica d'una "gran sort" que hagi coincidit la concentració amb la setmana prèvia als Jocs, on vol donar el seu "màxim".

El camp d'entrenament internacional de la Federació de Judo va començar dilluns i acabarà divendres al Centre de tecnificació d'Ordino.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.