La RFEF planteja un mínim de tres setmanes de pretemporada abans de tornar a competir

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Primer esborrany de desconfinament de la Federació Espanyola de Futbol als clubs, entre ells el Futbol Club Andorra. La proposta inclou una pretemporada de 21 a 30 dies abans de jugar i un període de descans entre partits de 72 i 96 hores.

La Federació Espanyola de Futbol ha fet arribar un primer esborrany als clubs amb un seguit de mesures per tornar a la competició. Unes mesures que afectarien el futur a curt termini del FC Andorra.

El document inclou la necessitat de fer una pretemporada abans del primer partit.

En cas que el confinament s'allargui entre 4 i 6 setmanes, l'escenari actual, es deixarà 21 dies d'entrenaments. Per contra, si això va més enllà de les 6 setmanes aquest període s'ampliarà a 30 dies.

Aquest fet pot dificultar el final de temporada, atès que segons la UEFA s'hauria d'acabar a final de juliol. I és que, abans d'arribar a aquest escenari Espanya hauria d'autoritzar la tornada de les competicions.

La proposta dels serveis mèdics també inclou altres detalls com pauses d'hidratació durant el partit i la possibilitat de fer fins a 5 canvis.

A més, entre el primer i el segon partit haurien de passar 5 dies, després el període de separació entre els duels podria anar entre les 72 i 96 hores. D'aquesta manera es comprimiria el calendari per mirar de finalitzar la lliga.

Aquestes primeres recomanacions estan subjectes a l'aprovació de l'organisme espanyol i després d'instàncies com UEFA i FIFA.

Informa: Joel Romero
 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.