Roger Puig és dotzè a l'eslàlom del Mundial, el seu millor resultat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Roger Puig ha aconseguit el seu millor resultat amb 21 anys. L'esquiador de FADEA ha estat dotzè en l'eslàlom del Mundial d'esquí alpí adaptat que s'ha disputat a l'estació eslovena de Kransjka Gora.

Roger Puig tenia confiança a aconseguir un gran resultat en les disciplines tècniques i ha refermat aquestes expectatives amb una brillant dotzena plaça, el seu millor resultat en un Mundial. Ha estat a Kransjka Gora, en la prova d'eslàlom en una pista FIS de Copa del Món i sota una intensa nevada.

"A l'eslàlom estava venint amb bones sensacions dels entrenaments previs a Andorra. Estic molt content, molt bones sensacions. Unes petites errades al mur final, però les altres parts bé", explicava Roger Puig després de la baixada. "Llàstima dels errors, perquè podria haver aconseguit un top-10, però estic molt content", ha afegit l'entrenador, Josh Alairach.

La joventut d'aquest esquiador, només 21, li augura un futur prometedor en properes cites mundials i olímpiques. Ara la competició es trasllada a Sella Nevea on es disputaran les proves de velocitat del Mundial. Roger Puig farà dilluns els primers entrenaments de la prova de descens prevista pel dia 30.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: FADEA
 

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.