Roger Puig iguala el seu millor resultat en Copa del Món amb un top 5

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Roger Puig ha estat cinquè en l'eslàlom de la Copa del Món de Veysonnaz, Suïssa. Puig iguala el seu millor resultat al circuit mundial i supera així les expectatives marcades a l'inici de la competició.

L'esquiador paralpí continua exhibint un gran estat de forma després d'assolir dos vuitenes posicions als gegants que s'han disputat aquests darrers dies. 

Desprès dels resultats obtinguts, Puig en fa una molt bona valoració. "Molt contents amb el resultat. La primera mànega ha sigut bona, però ha faltat una mica de push. I en la segona, ha estat molt millor i ens ha col·locat en la cinquena posició."

Per la seva banda, l'entrenador, Pol Aguilà, ha valorat positivament els resultats obtinguts.  "Estem bastant contents aquesta setmana, perquè hem aconseguit el millor resultat de gegant per doble partida i  el millor resultat d'eslàlom. I hem assolit l'objectiu de fer dos top 7 a la Copa del Món."

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FAE

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.