Romo defensa el seu treball i diu que cap directiu ha parlat amb ell sobre la continuïtat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La pitjor notícia del cap de setmana ha estat el descens del VPC Andorra a primera territorial. Malgrat tot, l'entrenador Manolo Romo valora positivament la temporada. El tècnic espera poder seguir a l'equip i donar continuïtat a la seva filosofia. Donar el pes de als jugadors andorrans i no als fitxatges.

Romo ha declarat que se'n parla molt "però cao directiu del VPC ha vingut a parlar directament amb mi". L'entrenador reconeix que ha fallat per pensar que podien "revertir la situació en un any i no és possible", però creu que estan en el camí i defensa la seva feina. Creu que "ha sigut un any difícil, terrible, tothom ho ha vist, però tenim possibilitats de donar-li continuïtat a la feina que hem fet".

Quant als jugadors, el tècnic ha afegit que "tenim el costum de treure pint pel que comprem i no pel que nosaltres produïm i això ha de canviar".

Abans de tancar la temporada l'equip jugarà la Copa Pirineus.

Informa: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.