Rubio assumeix la direcció tècnica de l'hoquei patins de la Federació i de l'Andorra HC

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Manel Rubio és el nou màxim responsable tècnic de l'hoquei patins andorrà, després de l'acord entre l'Andorra Hoquei Club i la Federació de Patinatge. A partir de la setmana vinent començarà a treballar en la planificació de la temporada vinent.

Amb el relleu recent a les juntes directives de l'Andorra Hoquei Club i la Federació de Patinatge, les dues parts buscaven una figura que compartís la direcció tècnica de les dues entitats i portés les regnes de l'equip nacional d'hoquei patins.

Exjugador del club i amb experiència com a tècnic en les categories de formació del Cadí, Manel Rubio arriba amb la màxima motivació per començar una nova etapa.

Rubio s'incorporarà la setmana vinent, per començar a treballar en les línies mestres del nou projecte. Juan Sebastián continuarà dirigint els primers equips de l'Andorra Hoquei Club i coordinarà la base de l'entitat fins a final de temporada.

Informa: Joan López / Joel Romero
Imatges: Pere Besolí 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.