Sabater i Castelló s´imposen a la Duatló de Casamanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una vuitantena de participants han pres part aquest matí en la 13a edició de la Duatló de Casamanya. La gran novetat d´aquest any ha estat la possibilitat de fer la prova per equips. A la categoria individual s´han imposat els catalans Marc Sabater i Àngela Castelló.

La Duatló de Casamanya ha tornat a reunir participants de totes les edats aquest matí a Ordino. La prova organitzada pel Club Triatló Serradells enllaça un primer tram de bicicleta fins al coll d´Ordino amb un de cursa a peu fins al cim del Casamanya. A la línia de sortida cares conegudes, com l´incombustible Agustí Roc.

Els catalans Marc Sabater, amb una hora i 10 minuts, i Àngela Castelló, amb una hora i 21 minuts, s´han imposat en la categoria individual. La gran novetat de la tretzena edició ha estat la categoria per equips.

Amb una vuitantena de participants i un recorregut que agrada força, tot i la seva explosivitat i duresa, el futur de la prova està assegurat.

Informa: Joan López / Imatges: Kevin Ribeiro i Triatló Serradells

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.