El Sant Julià acaba primer la fase regular de la lliga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Sant Julià acaba primer la lliga regular. Els lauredians estaran acompanyats del Vallbanc Santa Coloma, l'Inter d'Escaldes i l'Engordany al play-off pel títol. L'Encamp és cuer.

Només havien de guanyar el partit contra l’Encamp i l’equip de Jesús Barón no va fallar. El Sant Julià va imposar-se a l’Encamp per 4 gols a 2.

Cissé al 23 obria la llauna després d'aprofitar una pilota a l'espai i retallar el porter. Al 28, Enric Pi encarrilava el triomf amb aquest xut encreuat, 2 a 0. Als deu minuts de la represa, Mendy feia el tercer amb una jugada individual. Tomàs Lanzini retallava distàncies des del punt de penal, al 63. A 17 per final, Alberto López posava emoció i deixava el marcador 3 a 2. A les acaballes Ramael certificava el triomf amb un xut ras al segon pal.

El VallBanc Santa Coloma va confirmar la segona plaça, en vèncer l’Ordino per 1 gol a 2. Cap dels dos equips va materialitzar les ocasions a la primera meitat i al descans s’arribava sense gols.

Al 71, Miquel Torres avançava l’Ordino amb una definició de llibre per sobre d'Eloy Casals. Set minuts més tard, Aleix Cisteró feia l’empat en aprofitar una jugada enrevessada dins de l'àrea. Al minut 82, l'estratègia donava els seus fruits i Diego Najera de cap feia possible la remuntada exprés. La victòria permet als colomencs tancar la fase regular a dos punts dels lauredians.

Qui perd pistonada és l’Inter d’Escaldes que no va passar de l’empat contra l’Engordany.

L'Inter va ser el primer a generar perill amb un xut que surt fregant el pal.L'Engordany replicava a pilota parada. El gol es feia esperar i Vergara estavellava aquest cop de cap al pal. Sebas Gómez enviava fora aquesta pilota dins de l'àrea. A les acaballes, Santi Triguero va estar a punt d'obrir el marcador amb aquest remat que va fregar l'escaire. Al final empat a zero i els d’Adolf Baines, tercers a cinc punts del Sant Julià.

Per últim, UE Santa Coloma i Lusitans van signar les taules en un partit sense gols. La manca d'encert va ser el detonant comú del duel, com per exemple en aquesta ocasió de Marc Amat completament sol.

Malgrat el domini colomenc, el Lusitans també va disposar d'ocasions.Tots dos equips lluitaran per evitar la plaça de descens directe que actualment ocupa l’Encamp. Els play-off començaran la setmana vinent.