El Sant Julià derrota l'Alcoletge amb una gran primera meitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Sant Julià de futbol sala ha reprès aquest dissabte el camí de la victòria a Tercera divisió amb una convincent victòria 6 a 4 contra l'Alcoletge. Després d'una enorme primera meitat, els lauredians han baixat la intensitat a la segona.

El Sant Julià ha sortit com una piconadora, tres gols d'Omar en els deu primers minuts deixaven el camí molt planer amb el 3 a 0.

L'Alcoletge, equip de la part baixa, ha escurçat distàncies, però això no ha inquietat els de Jorge Dias, que han fet dos gols més abans del descans, a càrrec de Bryan i el quart d'Omar.

Després de l'exhibició en el primer temps, a la segona meitat els lauredians han baixat la intensitat, guanyant l'equip català aquest parcial u a tres.

El triomf mai ha perillat i Omar encara ha tingut temps de fer el seu cinquè gol per arrodonir una jornada en el capítol personal per emmarcar.

Amb aquest triomf el Sant Julià es consolida a la cinquena plaça i té l'objectiu de la permanència gairebé a la butxaca.

Imatge: Desirée Sala