El Sant Julià goleja l'Engordany (2-5) i és el primer líder de la Lliga Multisegur

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La lliga Multisegur de futbol ha aixecat el teló aquest diumenge amb el Sant Julià com a primer líder. La jornada va deixar poques sorpreses, amb els triomfs del Vallbanc Santa Coloma, l'Inter d'Escaldes i l'Ordino.

El projecte renovat de l'Unió Esportiva Sant Julià va començar amb bon peu amb una contundent victòria davant l'Engordany per 2 a 5. Els de Llorenç Codoñés van avançar-se aprofitant la passivitat i les errades defensives amb dianes de Sergio Rodríguez i Fran Piera. Abans del descans, Varela en pròpia porta retallava diferències. A la represa, Víctor Hugo feia el tercer a pilota aturada. Víctor Rodríguez donava emoció amb el 2 a 3, tot i això Bruno i Anouar sentenciaven el duel.

L'actual campió, el VallBanc Santa Coloma va suar per superar el nouvingut Atlètic d'Escaldes per 2 a 0. El tècnic colomenc va reservar moltes peces, però va dominar les ocasions com en aquest xut de Azevedo que s'estavella al travesser.  A la represa, Txus Sosa va aprofitar un error de Periánez per fer el primer. El porter escaldenc va ser protagonista salvant el segon en boca de gol minuts després. Al temps afegit, Jordi Aláez va tirar de murri i va servir en safata el segon a Nico Medina.

Un altre dels nouvinguts, el Carroi va perdre per 2 a 0 amb l'Inter d'Escaldes. Els d'Adolf Baines amb força cares noves i un reguitzell d'internacionals van avançar-se al minut 9, gràcies a un penal transformat per Marc Pujol. Helder va disposar de la millor opció pel Carroi, però José Antonio refusava el perill amb una mà providencial. Abans del descans, Kingo va fregar l'empat, però no va encertar en la definició. Al 65, Genís Soldevila mostrava tota la seva qualitat amb una jugada individual per fer el segon. L'ambiciós projecte escaldenc comença la lliga amb molt bon peu.

L'Ordino va sumar la primera victòria per 2 a 1 contra la Unió Esportiva Santa Coloma. Al 22, Correia feia el primer dels de David Urrea en aprofitar una badada defensiva. Abans del descans, Jordi Rubio feia oposicions al gol de la jornada amb aquesta falta magistral. A les acaballes, Sebas Bertran feia aquesta meravella per avançar novament l'Ordino. En la darrera acció del partit, Jilali es convertia en l'heroi en aturar un penal a Rubio.

Aquest vespre després de l'informatiu, tots els resums i gols al "Tot Lliga".

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FAF

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.