Sant Julià viurà el duel entre l'ajustada part alta de la classifiació del Mundial de trial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nou sector de Nagol serà un dels grans atractius de la prova andorrana del Mundial de trial. L'altre, la lluita pel lideratge al Mundial. Després de tres proves les primeres quatre places estan molt ajustades. Cap pilot ha guanyat més d'una prova. Toni Bou és líder amb 50 punts. Jaime Busto, guanyador de la darrera prova, és segon a només dos punts, els mateixos que Jeroni Fajardo. Tanca el grup d'aspirants Adam Raga amb 43 punts.

Toni Bou explica que "la lesió de l'hivern ha sigut dura" i que no li ha deixat "fer una pretemporada perfecta". "Al Japó vaig recaure de la lesió i fa només una setmana i mitja d'això, així és que serà un any molt complicat, però l'objectiu és intentar aconseguir el màxim número de punts possibles i, per què no, intentar aconseguir una victòria a casa", desitja. Jaime Busto reconeix, per la seva banda, que no és habitual ser tan a prop de Bou i que, per això, intentaran aprofitar-ho.

Xavi Casas representarà Andorra a TrialGP2. Pel veterà pilot serà la primera prova del Mundial aquesta temporada. Coneix bé la zona i assegura que després d'un any entrenant cada dia la pujada de nivell "es nota". L'objectiu és acabar una temporada completa i l'any que ve anar a buscar un bon resultat ja.

La prova de classificació es podrà seguir aquest dissabte davant la plaça de la Germandat a partir de les 13 hores.

Informa: Cesc Sanjuan
Càmera: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.