La Sant Silvestre sortirà enguany del Prat Gran

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Sant Silvestre no sortirà del centre comercial Punt de Trobada a causa de l'esllavissada. Aquesta és la novetat principal d'aquesta 27 edició.

Enguany la parada de bus situada al Prat Gran serà tant el punt de sortida com d'arribada de la cursa. L'organització espera acostar-se al miler de participants. Les inscripcions estaran obertes fins al 26 de desembre al web santsilvestresantjuliadeloria.com i de forma presencial al centre esportiu lauredià fins al dia 24. Tots els diners recaptats es destinaran a Càritas.

L'organització manté les distàncies de 2.200 metres en el circuit llarg i 300 al curt. La prova es disputarà el 27 de desembre. La sortida de la cursa llarga es preveu a un quart d'onze de la nit.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Desirée Sala

Correcció: Inicialment la notícia indicava que enguany la cursa sortiria de la plaça de la Germandat quan serà des del prat Gran.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.