Sanz vol que Encamp sigui territori espartà els dos anys vinents

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La tornada de la Spartan Race els dos anys vinents a Encamp és una mica més a prop, després de la trobada que han mantingut aquest matí els organitzadors amb representants del comú d´Encamp i el ministeri de Turisme. N´ha parlat el màxim responsable de la prova, Ángel Sanz, al "Dia E".

La segona visita de la Spartan Race a Grau Roig s´ha saldat amb xifres de rècord. Més de 4.600 participants l´han convertit en la prova esportiva amb més inscrits organitzada a Andorra. Ara toca valorar el retorn econòmic, però el balanç de l´organització no pot ser més positiu.

"Turisme i Encamp han de mesurar el retorn", creu Ángel Sanz, el director d'Spartan Race Espanya. Tot i això, afegeix que "no hi ha discussió que això és bo per a ells i nosaltres estem encantats de ser aquí. Si tot va bé, en les pròximes setmanes podrem anunciar alguna cosa".

Els responsables de la popular prova d´obstacles han mantingut una primera trobada aquest matí amb representants del comú d´Encamp i el ministeri de Turisme per renovar l´acord. La voluntat de les dues parts és prorrogar-lo per als dos anys vinents. "Tenim vocació de llarg termini. Ens agradaria que fos més d'un any. És una inversió que hem fet els dos últims anys i té molt sentit que sigui així", assegura Sanz.

Les converses van ben encaminades i l´acord es podria presentar aquest mateix mes. Si no hi ha cap sorpresa, Andorra i la parròquia d´Encamp continuaran sent territori espartà.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Ginestà / Spartan Race Espanya

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.