Sarabia confia plenament en les rotacions per fer front a una setmana amb tres partits

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra prepara el segon dels tres partits que haurà de disputar en només set dies. Eder Sarabia recupera Héctor Hevel després de complir sanció i confia plenament en tots els efectius per fer front a una setmana amb moltes rotacions a l'onze titular.

Els tricolors volen girar full després de caure diumenge a l'Estadi Nacional contra el Cartagena i tindrà l'oportunitat de fer-ho aquest dijous al camp de l'Osca. Els d'Eder Sarabia es trobaran un rival ferit, després de caure in extremis al camp de l'Eibar i amb urgències, després de tres partits consecutius sense conèixer la victòria. 

El Futbol Club Andorra va perdre a Osca en el penúltim assaig de la pretemporadaSarabia creu que pot ser un bon referent, tot i que quatre mesos després tots dos equips presentaran una versió més treballada i l'Andorra disposa de més recursos. Així ho constata, Eder Sarabia. "Tenim més recursos per córrer i fer mal. Aquí quan els rivals ens venen a buscar a dalt ja saben que els hi podem fer mal amb certs espais i segur que serà bonic aquesta batalla d'estils".

Héctor Hevel torna a estar disponible després de complir sanció. En una setmana molt exigent, amb tres compromisos en només set dies, hi haurà rotacionsSarabia confia plenament en tots els efectius. "Total confiança en tots perquè estan molt bé i m'ho han demostrat".

Petxa, Morer i Bundu continuen la recuperació de les lesions i cap dels tres estarà a punt per al partit al camp de l'Osca, aquest dimecres a partir de les set de la tarda, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Joan López
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.