Sarabia, sobre la Copa del Rei: 'És una competició més oberta i has d'anar amb els cinc sentits'

El FC Andorra va ser capaç aquest dissabte de superar el primer escull de la Copa del Rei. L'objectiu és tornar a jugar com l'any passat contra un primera divisió. Per fer-ho cal picar molta pedra i superar encara una altra eliminatòria per aconseguir-ho. L'equip torna dilluns als entrenaments i aquesta propera setmana jugarà dos partits, dimecres la Copa Catalunya al camp de l'Olot i diumenge partit de lliga contra el Lugo a casa.

Malgrat patir en l'inici de partit, el FC Andorra va resoldre amb solvència el compromís a Manacor. Aquest format a partit únic en el camp de l'equip més feble afavoreix les sorpreses. Dissabte ja van caure alguns equips de categoria superior com la Ponferradina, el Leganés o el Lugo, proper rival de l'Andorra a la Lliga SmartBank. 

També va ser un partit positiu per a Marc Vidal, que debutava a la porteria tricolor, o per donar minuts als joves. Un cop més, Pau Casadesús no va desaprofitar l'ocasió. No tot va ser positiu, l'equip va tornar a fallar defensant les jugades d'estratègia. L'entrenador del FC Andorra, Eder Sarabia, va lamentar la falta de concentració dels seus jugadors en aquestes jugades. "Amb el 3 a 0 ens hem relaxat i principalment es deu a les pilotes parades als córners i la veritat és que no estic gaire content de com hem defensat".

A l'Andorra, però, li agrada la copa. Seguiran lluitant per tornar a jugar contra un primera i intentar donar la sorpresa. Sarabia avisa que en aquest format, si falles te'n vas eliminat. "A nosaltres ens va passar l'any passat que va venir el Celta a casa i va ser un partidàs on ens van eliminar a la pròrroga. Crec que és una competició més oberta i has d'anar amb els cinc sentits davant de qualsevol detall."

L'Andorra tornarà a estar dimecres en el sorteig de copa, encara contra un equip d'igual o inferior categoria. Aquell mateix dia jugarà la semifinal de la copa Catalunya al camp de l'Olot. Diumenge torna la lliga al Nacional contra el Lugo.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: IB3-FC Andorra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.