Sebastián Barrera veu un VPC en creixement i encara lluny del seu sostre 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sebastián Barrera està sent un dels jugadors més destacats del VPC en aquest inici de temporada. L'obertura argentí diu que les baixes no han permès desplegar tot el potencial a l'equip, però creu que el sistema de joc que vol implantar Jean Arnaudin acabarà marcant la diferència. 

Sebastián Barrera va arribar la temporada passada de l'Argentina, però la pandèmia només li va deixar jugar un partit amb la samarreta del VPC. Amb més motivació que mai, l'obertura i xutador s'ha convertit en una de les peces més importants del quinze andorrà en aquest inici de temporada. 

"Cada jugador té el seu rol i el meu és liderar l'equip", comenta Barrera, tot afegint que també és l'encarregat de transformar els dispars en punts. 

Format en el rugbi de 7, l'exjugador de l'Universitario de Bahía Blanca veu un VPC encara lluny del seu sostre i que marcarà la diferència quan acabi d'implantar el sistema de joc dinàmic que vol el tècnic francès Jean Arnaudin. 

Barrera creu que l'equip està creixent a poc a poc i apunta que, tot i les baixes "que aniran tornant", "dintre de poc tindrem un molt bon nivell". 

El derbi de diumenge al camp del Tarascó serà una prova de foc per als andorrans, que després de quatre jornades sumen dues victòries i dues derrotes a la Lliga d'Honor d'Occitània. 

Informa: Joan López 
Imatges: Ricard Tenza / Arxiu RTVA
Locució: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.