La selecció de bàsquet sub-16 torna a casa orgullosa amb la plata

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció sub-16 de bàsquet ja ha tornat després de conquerir la medalla de plata al Campionat d'Europa C disputat a Albània. En la final va perdre contra Luxemburg.

La selecció ha arribat als exteriors del Poliesportiu d'Andorra, on esperaven alguns familiars. Els jugadors entrenats per José Rodríguez van anar a més i sobretot van donar la sorpresa guanyant Escòcia en la semifinal, victòria que els garantia la medalla.

L'entrenador s'ha mostrat "molt content per la plata i pels nens" perquè "no ens ho esperàvem". "Portàvem 12 jugadors i de 12, 10 era la primera vegada que jugaven un Campionat d'Europa C".

Individualment va destacar Miquel Martí, MVP del torneig, per qui l'equip "va anar de menys a més". Ha remarcat el suport de l'afició i l'experiència, que qualifica de "molt maca i, sobretot, útil per aprendre de cara als anys vinents".

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.