La selecció femenina de rugbi de 7 prepararà l'Europeu al torneig Costa Blanca

Marc Abelló ha dirigit aquest vespre el darrer entrenament de la selecció femenina de rugbi de 7 abans de participar el cap de setmana en el torneig Costa Blanca. L'objectiu és preparar l'Europeu del juny.

Marc Abelló s'estrenarà com a seleccionador en el torneig de la Vila-joiosa, que serà una bona pedra de toc, amb rivals com Catalunya, Galícia o un equip de Sud-Àfrica. El debut oficial arribarà a Croàcia al Campionat d´Europa, Conferència 1, que es disputarà a Zagreb el 8 i 9 de juny.

Abelló entrena amb un grup de vint jugadores que es quedarà en dotze per a l´Europeu. Jugar amb dinamisme és la consigna del tècnic. "Els estic intentant inculcar un joc dinàmic, fer moure bastant la pilota i a partir d'aquí, tot el que hem estat treballant, a aplicar-ho dins del camp i que surti com esperem, perquè les noies estan treballant bé", assegura el seleccionador.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.