Les seleccions de rugbi de 7 tanquen en cinquena posició l'Europeu de Belgrad

A Sèrbia es disputa la darrera jornada de l'Europeu de rugbi de set. Tant la categoria femenina com la masculina han finalitzat la competició en cinquè lloc, el que suposa per a les noies igualar la posició que van obtenir fa dos anys.

Després de quedar-se sense opcions de podi per la derrota davant d'Àustria, l'equip de Dani Raya i Sebastián Barrera es va refer amb una victòria davant Bulgària per 20 a 7. En el darrer partit, les andorranes van caure davant Letònia per 17 a 10.

D'altra banda, després de caure al matí contra Moldàvia, el combinat masculí, dirigit per Jonathan Garcia i David Kirikàixvili, ha quedat fora de la lluita pel podi i ha disputat la lligueta per la quarta plaça. En el primer partit, els tricolors han empatat a 17 davant de Sèrbia i, en el duel decisiu contra Àustria, han cedit per un ajustat 19 a 21.

Informa: Joan López
Imatges cedides: Rugbi Europe    

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.