La selecció de futbol sala cau en el segon amistós contra Lituània (5-8)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol sala ha tancat el doble amistós davant de Lituània amb una derrota per 5 a 8 al pavelló dels Serradells. Xavi de la Rosa en fa una lectura en postiu amb vista a la classificació de l'europeu.

Andorra no ha pogut repetir la victòria de diumenge, però ha tancat el doble amistós davant de Lituània amb sensacions positives. Els de Xavi de la Rosa han acusat el cansament i al descans ja perdien per un contundent 1 a 5. Omar feia l'únic gol dels tricolors abans del descans en un servei de córner assajat.

A la represa, la selecció andorrana ha reaccionat i ha escurçat diferències. El debutant Aaron Guirao ha fet una de les dianes tricolors, en una centrada al segon pal d'Òscar Neira, quan els de Xavi de la Rosa jugaven amb porter jugador.

Lituània no s'ha deixat sorprendre i ha sentenciat des del doble penal amb el 5 a 8 definitiu.

El seleccionador, Xavi de la Rosa, destacava, però, l'experiència positiva, perquè "tot allò que volíem provar ho hem provat".

Andorra coneixerà els rivals a la ronda preliminar del Campionat d'Europa en el sorteig que tindrà lloc el 7 de novembre.

Imatges: Xus Medrano