La selecció de futbol sala goleja Malta (5-1)

La selecció de futbol sala ha guanyat el primer dels dos amistosos contra Malta per 5 a 1. Aquest és el primer triomf de Talín Puyalto al capdavant del combinat nacional.

Els tricolors van dominar quasi tot el partit i van marxar al descans amb un 2 a 0. A la segona part, els maltesos van sortir amb porter jugador durant molts minuts, però Andorra va mostrar-se molt sòlida en defensa. A més, els tricolors van penalitzar bé les errades dels visitants.

El segon partit es disputarà a les vuit de la tarda al pavelló dels Serradells.

Imatge: Pere Besolí