La selecció d'hoquei patins prepara l'Europeu del mes que ve a Portugal amb dues sessions al Comunal Joan Samarra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció d'hoquei patins ha fet dos dies d'entrenament per preparar l'Europeu del mes que ve a la localitat portuguesa de Paredes. La cita, que estava prevista inicialment a l'estiu, s'ha endarrerit uns mesos per la pandèmia i a hores d'ara hi ha set seleccions inscrites. 

El pont del Pilar a Espanya ha servit per a reunir els internacionals que juguen fora del país i fer dos entrenaments conjunts al Comunal Joan Samarra. Un bagatge molt curt per preparar una cita que tindrà lloc del 14 al 20 de novembre a la localitat portuguesa de Paredes.

L'Europeu s'havia de disputar l'estiu passat, però algunes lligues nacionals estaven aturades per la pandèmia i es van endarrerir les dates.

El seleccionador, Lluís Ferran "Wiffy" Balart, reconeix que si aquesta competició s'haguès dut a terme durant el mes d'agost, hauria estat més fàcil haver entrenat. "Ara cadascú entrena amb el seu equip i costa trobar un moment on puguin ser-hi el 100% dels jugadors", afegeix. 

A banda de les quatre potències -Espanya, Itàlia, Portugal i França-, a hores d'ara només està confirmada la presència a l'Europeu de tres seleccions més: Països Baixos, Alemanya i Andorra. L'objectiu de la tricolor, que va ser sisena fa tres anys a la Corunya, serà lluitar per la cinquena plaça. 

La selecció tornarà a fer un entrenament conjunt i disputarà un partit amistós abans de l'Europeu. Balart no podrà comptar amb Nil Castellví ni amb Marc Pallarés i manté el dubte d'Anton Borrell, que se n'ha anat a Madrid per estudis. 

Informa: Joan López/Cesc Sanjuan
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.