La selecció masculina de 3x3 obre el Qualifier amb derrota contra la República Txeca

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció masculina ha obert la participació andorrana al Qualifier, amb una derrota per 13 a 20 contra la República Txeca. El desencert en el tir exterior ha acabat sentenciant la tricolor.

Oriol Fernández, Dani Mofreita, Jordi Olcina i Rafa Casals han protagonitzat l'esperat debut d´Andorra al Qualifier, enmig d'un gran ambient a la plaça Coprínceps.

La tricolor ha sortit intensa, dominant el rebot i assegurant els punts sota la cistella amb un Rafa Casals que es feia l'amo sota el tauler. Però el partit ha canviat de dinàmica a partir de l'empat a cinc. Els jugadors de la República Txeca han començat a encistellar des de fora i han capgirat el marcador. Fins a sis vegades han anotat de dos els txecs, que han arribat a dominar de nou punts.

La darrera cistella de Mofreita, l'única de dos punts d'Andorra, deixava el definitiu 13 a 20. Els andorrans tornaran a saltar a la pista a un quart i cinc de quatre de la tarda contra la subcampiona d'Europa, Eslovènia, que ha superat Grècia en el primer partit per 21 a 12.

Tots els partits de les seleccions masculina i femenina d'Andorra es podran seguir en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Informa: Joan López
Imatges cedides per FIBA 3x3

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.