La selecció de rugbi tornarà a jugar al Nacional després d'un any 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de rugbi tornarà al Nacional un any després de jugar-hi per última vegada, contra Bulgària. Serà en el segon partit de la Conferència Nord 2, contra una Finlàndia que lidera el grup amb dues victòries. Els Isards afronten el duel en una situació molt diferent a la del debut de l'octubre passat a Dinamarca, que es va saldar amb una derrota per 25 a 10.

Thierry Barbière no podrà dirigir la selecció per motius de salut i Paul Alieu comptarà amb l'ajuda del cos tècnic del VPC. A la llista de 23 convocats hi ha cinc debutants i algunes baixes destacades, com Daniel Wallis i Thibaut Trape. Una setmana després de jugar contra Finlàndia, els Isards s'enfrontaran a Noruega, a Prada de Moles. 

El partit entre Andorra i Finlàndia es jugarà dissabte a les cinc de la tarda i es podrà seguir en directe pel canal web d'andorradifusio.ad. 

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho i Arxiu RTVA 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.