La selecció vol plantar cara a Romania en el primer partit del Preeuropeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol obre aquesta nit de dissabte el Preeuropeu contra Romania, en un Estadi Nacional que s'omplirà de gom a gom, amb més d'un miler de romanesos a les grades. Els tricolors volen aprofitar el factor camp per plantar cara a una de les favorites a la primera plaça del grup. 

La il·lusió d'obrir una nova fase i el factor camp han de ser els dos grans aliats de la selecció contra Romania. L'objectiu és donar continuïtat a les darreres bones actuacions de l'onze tricolor, però per tenir opcions caldrà fer un partit molt complet. Marc Pujol, jugador de la selecció, té clar quin és el repte: "fer-ho una mica millor que l'últim partit".

Romania comença la fase amb l'objectiu de disputar-li la primera plaça del grup a Suïssa i no voldrà deixar escapar cap punt del Nacional. Koldo Álvarez coneix molt bé els perills del rival. "Té un molt bon equip, amb molta profunditat i molt perill en bandes".

El primer partit del Preeuropeu arrencarà a tres quarts de nou de la nit en un Estadi Nacional on ja no queden localitats i que espera la presència de més d'un miler d'aficionats romanesos. 

Informa: Joan López
Imatges: David Moreno
Locució: Carles Alonso

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.