Senglin vol seguir creixent amb el seu nou rol a l'equip

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una de les bones notícies que ha deixat el darrer test de la pretemporada ha estat el bon partit de Jeremy Senglin, que després de la gran actuació a la lliga Catalana, ha repetit com a màxim anotador dels tricolors a Saragossa amb 18 punts.

Amb la marxa de Massenat enguany el rol de Senglin a l'equip ha de ser més preponderant. El jugador no refusa la responsabilitat i en la final de la lliga Catalana contra el Barça va ser clau per guanyar el títol amb 18 punts i 27 de valoració.

L'arribada de Sergi Garcia li permetrà jugar més en la posició de 2 on se sent més còmode. "Tinc més experiència i serà el meu segon any a l'ACB. Els tècnics m'estan donant més confiança i responsabilitat a la meva posició i els meus companys, també", ha assenyalat.

No obstant això, el jugador ha assegurat que "no em dona pressió, em fa sentir amb més confiança" i encara que se sent més còmode de 2 ha indicat que està preparat per jugar en qualsevol posició.

Fa poc que ha estat pare i aquest estiu va posar facilitats per continuar a l'equip. Segons ha explicat, una de les principals raons per seguir ha estat que la seva família es troba molt a gust a Andorra. "És segur, és bonic, és un lloc ideal per tenir família".

De cara al futur ha comentat que "de moment estic concentrat en aquesta temporada, créixer amb l'equip, tenir un bon any i després ja veurem què passa".

De moment han començat bé la pretemporada. Senglin té clar quines són les claus per arribar preparats a l'inici de la lliga. "Mentre seguim practicant junts, agafant el ritme de partit i acostumant-nos a l'absència d'espectadors tot anirà bé aquest any."

Esperem que els espectadors puguin tornar aviat, de moment ens haurem de conformar veient l'espectacle per la televisió.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.