Sense podis andorrans al Dorado Freeride Júnior

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sense podis andorrans avui al Dorado Freeride Junior. La prova d'esquí i surf de neu fora pista s'ha pogut disputar en unes condicions excel·lents a la Portella d'Arcalís.

Els surfistes de neu han estat els primers a baixar amb un vessant de competició immaculat. El neozelandès Finn Duffy s'ha emportat la victòria. Una caiguda en aquest doble ha apartat Pep Naudi del podi, amb tot el surfista de neu ha estat el millor andorrà ocupant la quarta plaça.

Segona baixada amb esquís per a Pep Naudi on ha intentat saltar-ho tot. L'andorrà ha acabat en el lloc 30 en aquesta disciplina. El triomf en categoria masculina ha estat per a Paul Dentan, l'esquiador suís ha fet fàcil el més difícil. Dos salts espectaculars executats a la perfecció. Destacar el paper dels joves andorrans Ot Santaularia 25è i el debutant Andre Mikhelson Guri 27è amb només 15 anys.

En categoria femenina espectacular baixada de Naila Vidal. Amb el podi ja a la butxaca l'esquiadora andorrana ha volgut arriscar en el darrer salt, la caiguda l'ha relegat a la 11a plaça.

L'organització del Dorado Freeride i Vallnord han tornat a fer gala de la seva àmplia experiència fent realitat una competició del màxim nivell en òptimes condicions de seguretat.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.