Sergi Casabella i Ariadna Fenes, vencedors de la 9a Vertical dels Isards

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una altra cursa que també s'ha disputat aques dissabte, però a Canillo, és la 9a edició de la Vertical dels Isards. Sergi Casabella i Ariadna Fenes s'han endut la victòria, en una de les proves més exigents del calendari.

Una quarantena de corredors han participat en la competició de 5 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu, des del centre del poble de Canillo fins al Forn.

A Casabella l'han acompanyat en el podi Òscar Casal i Oriol Olm. En categoria femenina, Sílvia Puigarnau i Roser Español han estat segona i tercera, respectivament.

L'organització ha fet una valoració positiva de l'edició, malgrat el canvi d'hora arran de les condicons meteorològiques. A més, el president del SEC, Xavier Sarasa, ha assegurat que estan molt satisfets, sobretot tenint en compte que "s'han concentrat moltes curses a final de temporada". 

Informa: Joel Romero
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.