Una setmana entrenant amb el vigent campió d'Espanya de tennis taula

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Club Tennis Taula Valls del Nord continua sumant esforços per fer créixer la disciplina al país. L'última iniciativa ha estat portar el vigent campió d'Espanya. Endika Díez estarà una setmana aportant tots els seus coneixements als jugadors andorrans.

És la segona classe magistral d'Endika Díez als jugadors del Valls del Nord. Aquest club ja té més de 60 jugadors i continua treballant per fer créixer la disciplina. El jugador basc és el vigent campió d'Espanya . Destaca que el grup que hi ha "és molt gran" i compta amb nois "amb un compromís i una il·lusió que no es veu a d'altres llocs". També posa en relleu la figura de Xavi Martínez, "un entrenador superjove que s'està formant i és essencial".   Veu fonamental "introduir la importància de la preparació física", ja que "sovint es desconeix". "Jo em vaig formar a la universitat i del que més sé és de preparació física i de tennis taula d'alt rendiment".

Martínez explica que rep l'ajuda del vigent campió sobretot "en la planificació dels entrenaments" i en què s'ha de fixar més per prioritzar la formació dels jugadors.

L'Endika no és el primer jugador d'elit que ens visita els darrers mesos. El jove Oriol Martínez és el millor reclam per atreure l'interès d'aquests talents. A tots els sorprèn la seva qualitat i encara més la seva maduresa. "És molt jove, però no es veu sovint un talent així. Jo és la primera vegada que ho veig i porto molt anys fent això", manifesta Díez. L'admiració és mutua. Martínez lloa Endika com a jugador i entrenador, i  li agradaria "jugar com ell i viatjar molt".

Endika Díez estarà tota aquesta setmana treballant amb els jugadors andorrans. Amb només 10 anys l'Oriol encara té molta feina per davant. Un dels primers objectius del club és preparar un bon equip per als Jocs dels Petits Estats a Andorra el 2025.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.