Cap de setmana farcit de competicions de neu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cap de setmana arriba carregat d'activitat a la neu tant a Andorra com fora de les nostres fronteres. Aquest dissabte a la tarda s'obre la temporada d'esquí de muntanya amb la Nocturna del Pas de la Casa. Diumenge, dues copes del món amb dos andorrans, Mireia Gutiérrez i Irineu Esteve com a protagonistes.

Com és tradicional aquest dissabte s'obrirà la temporada d'esquí de muntanya amb la Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa. La prova és puntuable per a la copa d'Andorra i el circuit de la Federació Catalana de Muntanya. En aquesta 23a edició participaran 69 esquiadors. El tret de sortida, a dos quarts de sis de la tarda al Pas de la Casa.

Fora d'Andorra diumenge hi haurà participació doble en Copa del Món. Mireia Gutiérrez ja ha fet el darrer entrenament a St. Moritz. Al matí l'esquiadora andorrana farà dues mànegues en eslàlom paral·lel. Les 32 esquiadores més ràpides disputaran les finals a la tarda amb duels entre dues esquiadores a mort sobtada.

No gaire lluny, a l'estació de Davos Irineu Esteve disputarà la segona Copa del Món de la temporada. En el debut a Llillehammer l'esquiador andorrà va ser 24è a l'esquiatló de 30 quilòmetres. Aquest diumenge l'objectiu tornarà a ser estar entre els 30 millors i seguir sumant a la general de Copa del Món. La prova de 15 quilòmetres en estil lliure començarà cinc minuts abans de les tres de la tarda.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FAE 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.