Shurna completa la plantilla del MoraBanc Andorra 2018-2019

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

John Shurna jugarà una temporada més al MoraBanc Andorra. Així ho ha confirmat el club aquest dissabte. La marxa de Beqa Burjanadze obria les portes a l'aler pivot. Amb aquest fitxatge queda tancada la plantilla.

El serial d'aquest estiu al MoraBanc Andorra ha quedat definitivament resolt aquesta tarda. Burjanadze va marxar divendres i dissabte ha arribat John Shurna. Era la crònica d'un fitxatge anunciat i al final tot s'ha acabat complint fil per randa. Per a Solana, Shurna és l'home ideal per completar el joc interior de l'equip. El jugador, nascut a Illinois, compta amb passaport lituà.

Shurna va jugar una mitjana de 23 minuts en lliga regular la temporada passada amb 6,8 punts i 3 rebots per partit. L'equip ha entrenat aquest matí i tornarà dilluns a la feina. Shurna arribarà entre dimecres i dijous. Aquest darrer fitxatge completa la plantilla d'Ibon Navarro en la seva primera temporada al club. Els aficionats andorrans podran gaudir, un any més, d'aquest polifacètic jugador i també del seu peculiar llançament a cistella.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.